BeSafer | Så hjälper vi dig | BeSafer |
Så hjälper vi dig stoppa bedrägerier. BeSafer löser komplexa problem på ett enkelt sätt. Vi har ett tydligt mål, och det är att bli ledande inom vår bransch.
hjälp, bedrägeri, bedragare, spärrtjänst, IDskydd, identitetskapningar, kort, nyckel, pass, banker, skydd, så hjälper vi dig, besafer.se, alektum, besafer
377
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-377,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

BeSafer

Id_skydd-icon1

BeSafer hjälper dig att stoppa bedrägerier i ditt namn

 

Teknikens utveckling har sett snabba resultat på relativt kort tid – internet bland andra tekniska verktyg har bidragit med mycket gott.
Dessvärre så skapar internets anonymitet möjligheten för bedragare att enkelt utnyttja din identitet för egen vinning.

 

I Sverige har antalet rapporterade ID relaterade brott ökat kraftigt de senaste åren. Sedan 2006 har det ökat med hela 750%.

 

Ett av de första stegen i en identitetsstöld brukar vara en adressändring, som i sin tur gör det möjligt för bedragaren att enkelt beställa varor, teckna abonnemang och till och med ta lån – med hjälp av våra personnummer. Självklart kommer det sedan en eller flera fakturor för det som är beställt.

 

Det är viktigt att vi agerar snabbt tillsammans; direkt när vi har fått nys om att en kapning är igång så sätter vi minst en expert tills bedrägeriet är uppklarat.

 

Med BeSafer ligger du alltså steget före; i samförstånd med olika statliga instanser som polisen, skatteverket samt de största upplysningsföretagen kan vi numera sätta stop i ett tidigt skede av ett bedrägeri.

 

Om olyckan är framme kan du vara lugn – vi tillsätter en personlig handläggare på direketen som tar hand om ditt ärende om det händer något. Detta förenklar självklart hela processen eftersom du alltid talar med samma person, och hen har koll på ditt ärende från topp till tå. Om du blir utsatt för ett bedrägeri så finns inget som heter arbetstider för oss – utan vi arbetar dygnet runt tills vi har fått stopp på bedragaren.

 

Det första steget är att du gör en polisanmälan, sedan mailar du en kopia på polisanmälan och en fullmakt så att vi får driva ditt ärende åt dig.

 

Vi tar kontakt med alla fodringsägare åt dig och bestrider de fakturor som inkommit. Det brukar räcka i 99% av fallen, om det fortsätter så kopplar vi in en Jurist ifall att det skulle gå till domstol. Det viktigaste är att din kreditbvärdighet bevaras så att du inte påverkas långsiktigt.

 

I samband med att det har börjat trilla in fakturor som du ej känner till, så spärrar vi även ditt personnummer så inte fler beställningar går igenom. Du kan luta dig tillbaka och låta livet löpa på som vanligt – samtidigt som vi sköter allt åt dig.

 

BeSafer är säkerhetsbolaget för hela Sverige!

sparrtjanst-icon1

Du får hjälp att spärra dina värdehandlingar

 

Att förlora sina värdehandlingar är inte minst obehagligt, men också väldigt tidskrävande.
Med Spärrtjänst för En person och Familjen kan du enkelt låta oss ta hand om bekymret – så du kan fokusera på rätt saker.

 

Direkt vid förlust av mobiltelefon, pass, identitetshandlingar eller bankkort så är det viktigt att du kontaktar oss på en gång – så att vi kan börja ställa saker till rätta så fort som möjligt.

 

BeSafer beställer nya värdehandlingar i den mån det går, i vissa fall tillåter inte leverantören i fråga att någon annan än avtalstecknaren beställer nytt dock – främst när det kommer till mobiloperatörer.

 

Vanligast är att våra kunder skickar in ett mail till support@besafer.se med en beskrivning av vad som är borttappat, så börjar vi jobba på det direkt. Du kan räkna med svar och att saker och ting är löst inom 24 timmar.

 

Låt oss göra världen vi lever i till en säkrare plats!

 

Kika närmre på BeSafer’s olika paket

Klicka här!

ID-Stop för En person
69kr/månad
1st aktivt ID-skydd
Assistans vid ID-Kapning
Hjälp att bestrida fakturor
Chatsupport
ID-Stop Familj
129kr/månad
4st aktiva ID-skydd
Assistans vid ID-Kapning
Hjälp att bestrida fakturor
Personlig handläggare
Spärrtjänst
från 69kr/månad
Spärrtjänst
Mobilspärr
Hjälp att beställa nya värdehandlingar
Support året om