BeSafer | Ratad av banken – lever helt kontant
Besafer hjälper dig vid bedrägeri. Besafer kan också spärra dina värdehandlingar. Kontakta support@besafer,se
ID-skydd, ID-Kapning, ID-kapningar, Spärra, spärra kort, tappat kort, spärr, Besafer, www.besafer.se , besafer Sverige, besafer. support@besafer,se
1
post-template-default,single,single-post,postid-1,single-format-standard,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Ratad av banken – lever helt kontant

Ratad av banken – lever helt kontant

“Patrik är 48 år och har befunnit sig i ett ekonomiskt utanförskap i över 20 år. Han har inget Visakort eller Mastercard och inte heller tillgång någon internetbank eftersom banken inte vill ge honom en dosa. Patriks ekonomiska tillvaro är med andra ord nästan helt kontant.”

Läs artikel